Elev / vårdnadshavare

Här har vi samlat information som kan vara viktig för dig som elev eller vårdnadshavare hos oss på Enskede skola. Bland annat hittar du telefonnummer för frånvaroanmälan, ledighetsblanketter och information om Stockholms Skolwebb. Klassernas scheman hittar du i genvägarna högst upp till höger på alla sidor.

Dags att söka skola 2018

Med början den 15 januari är det återigen dags för vårdnadshavare att söka skola för sina barn. Nytt för i år är att skolplikten börjar gälla från sex års ålder och förskoleklassen därmed är obligatorisk.

Dagarna innan den 15 januari får vårdnadshavare till de barn som fyller sex år under 2018, information hemskickad till barnets folkbokföringsadress. Av informationen framgår hur det går till att söka förskoleklass.

Enklast är det att ansöka via e-tjänsten Söka skola Stockholm, där vårdnadshavare under hela sökperioden som pågår fram till 15 februari, även kan göra ändringar i sina önskemål och där det också är möjligt att logga in och ta del av samt godkänna sitt platserbjudande, när detta meddelas den 15 mars.

På skolan håller vi en informationskväll torsdag den 18 januari kl. 18:00 i skolans matsal för blivande förskoleklass och årskurs 7 elever.

Följ oss på andra webbplatser

• Föräldraföreningen skolan

Finns det något bättre än en engagerad Föräldraförening? Tillsammans skapar vi skolan. Gå med i Föräldraföreningens grupp på Facebook: "Enskede skolas föräldraförening"

• Enskede Skola

Här kan ni följa våra dagar på skolan!

• Enskede Skola

Våra dagar i bilder!

• Enskede läser

Enskede skolas bibliotek Enskede läser. Här får ni boktips (mest ungdomslitteratur) signerade Malena, skolbibliotekarie på #enskedeskola

Trygghetsarbete

Enskede skolas målsättning är att alla elever ska känna sig sedda och att ingen ska utsättas för diskriminering, trakasserier eller kränkningar. All personal arbetar förebyggande kring detta i sin dagliga verksamhet.