Elev / vårdnadshavare

Här har vi samlat information som kan vara viktig för dig som elev eller vårdnadshavare hos oss på Enskede skola. Bland annat hittar du telefonnummer för frånvaroanmälan, ledighetsblanketter och information om Stockholms Skolwebb. Klassernas scheman hittar du i genvägarna högst upp till höger på alla sidor.

Följ oss på andra webbplatser

• Föräldraföreningen skolan

Finns det något bättre än en engagerad Föräldraförening? Tillsammans skapar vi skolan. Gå med i Föräldraföreningens grupp på Facebook: "Enskede skolas föräldraförening"

• Enskede Skola

Här kan ni följa våra dagar på skolan!

• Enskede Skola

Våra dagar i bilder!

• Enskede läser

Enskede skolas bibliotek Enskede läser. Här får ni boktips (mest ungdomslitteratur) signerade Malena, skolbibliotekarie på #enskedeskola

Trygghetsarbete

Enskede skolas målsättning är att alla elever ska känna sig sedda och att ingen ska utsättas för diskriminering, trakasserier eller kränkningar. All personal arbetar förebyggande kring detta i sin dagliga verksamhet.